street clouds clouds clouds village

Red Bull Mäkiauto GP

Helsingin Tähtitorninmäellä 19. Elokuuta.

Popper Boys

builders washers washers washers

Tiimin jäsenet

Clara

Varikkotiimi

Popper

Kuljettaja

Direktor

Varikkotiimi

Hugo

Kuljettaja

Miracle

Varikkotiimi
eule

Mitalit

Popper Boys

Meistä

https://www.facebook.com/PopperBoys/
Kaksi kaverusta ystävineen jotka innostuvat aina niistä hulluimmista ja vaarallisimmista ideoista, jotka lähtevät sitten paisumaan. Ja paisumaan.
Mäkiauto kisaan mukaan hakeminen tuntui tarpeeksi päättömättömältä ajatukselta ja ideat alkoivatkin välittömästi kasvaa heidän pienissä päissään. Päissäänhän autoa on pääasiassa rakennettukin.
Autoa alettiin suunnittelemaan ja jopa rakentamaan ennen kuin hyväksyntää osallistumisesta oli saatukaan; kai sille jotain muutakin käyttöä olisi ollut, kukkatelineeksi pihalle vaikka, siihen se ehkä paremmin soveltuisikin.
Mäkiauton esikuvaksi valikoitui maailman ensimmäinen sarjavalmisteinen auto "Benz Velo"
vuodelta 1893, pala kakkua siis.
Koristeeksi kakun päälle tulee mekaanista musiikkia soittava laite, jonka sulosävelet saavat kuulijoissaan aikaan mitä erilaisempia reaktioita.
Kulkupeliin on käytetty lukuisia osia mm.romupolkupyöristä sekä rakentajien hamstrausvimman kasvattamista suunnattomista romuvarastoista, tavoitteena rakentaa auto kokonaan kierrätysosista.
Auto koostuu siis suurista ideoista, pilkuilla viilatuista yksityiskohdista, lukuisista lakkakerroksista ja sohvatyynyistä jotka ovat kokeneet kenties liikaaakin, tiedätte mitä tarkoitan?
Katso koko tarina alun linkistä!

sketch

Äänet
flags washers washer
Ääni lisätty

Kiitos äänestämisestä!

Olet jo äänestänyt

Vain yksi ääni per tiimi sallittu