street clouds clouds clouds village

Red Bull Mäkiauto GP

Helsingin Tähtitorninmäellä 19. Elokuuta.

Team Idän Nopeimmat Racing

builders washers washers washers

Tiimin jäsenet

Ville "primusmoottori"

Kuljettaja

Dmitry "viaton uhri"

Kuljettaja

Eetu "master fabrigaytör"

Varikkotiimi

Riku "se jätkä"

Varikkotiimi

Aapo "moneyman"

Varikkotiimi
eule

Mitalit

Team Idän Nopeimmat Racing

Meistä

Team Idän Nopeimmat Racing ponnistaa pääsääntöisesti Mikkelistä, Savon kierojen veijareiden etelähelmoista. Nimeä mukaillen koko projekti elää villin lännen teemassa, lievästi maustettuna venäläisvahvistuksella.

Kirotut meksikaanit ovat varastaneet kaiken arvokkaan koko kylästä, ja yrittävät paeta vankkureilla saalis kyydissään. Urheat sheriffit ovat kiivasti kannoilla, vaan saavatko rosmoja kiinni? Palaako koko vankkuri räjähteiden kera, vai karkaako koko homma laukalle ja saalista keräillään katsomosta? Jää nähtäväksi.

Ajoneuvon nimi on El bandito tamale, ja harras toive on, että kisan päätteeksi ei ajoneuvo ihan tamalena ole. Ainakaan kyydissä olijoiden kera. Kuvagallerian puolelle täydentyy materiaalia suunnitelmista ja projektin etenemisestä. Alta löytyy raakaluonnos, jolla koko hommaan mukaan päästiin.
P.S. taidettiin muuten laittaa ainoat suunnitelmat postissa hakemuksen mukana, mutta eihän tässä nyt niin tarkkoja olla...?
Pajatilat tiimin käyttöön tarjoaa Autokorjaamo Yrjö Tuhkunen, ja vielä melko vähällä pottuilulla työn jäljestä. Ilman tätä olisi vaikea onnistua!

Päästiin muuten lehteen, käy lukemassa juttu osoitteessa http://www.lansi-savo.fi/uutiset/lahella/idan-nopein-makiauto-kisaa-lauantaina-helsingissa-el-bandito-tamale-mikkelilaisen

sketch

Äänet
flags washers washer
Ääni lisätty

Kiitos äänestämisestä!

Olet jo äänestänyt

Vain yksi ääni per tiimi sallittu