street clouds clouds clouds village

Red Bull Mäkiauto GP

Helsingin Tähtitorninmäellä 19. Elokuuta.

Tuntematon Potilas

builders washers washers washers

Tiimin jäsenet

Jyrki "jyrkkä" Alamäki

Kuljettaja

Doctor Schpeedmeister

Varikkotiimi

Doctor Ötker

Varikkotiimi

Doctor Balkan

Varikkotiimi
eule

Mitalit

Tuntematon Potilas

Meistä

No terveppäterve.

Tuota tuota… meille kävi vähän huonosti.

Meillä oli maailman paras mäkiauto valmiina. Siis ihan ylivoimainen. Materiaalina käytettiin muunmuassa NASA:n kanssa yhteistyössä suunniteltua Neokryptoniittihiilikuitua. Se on melkein kolme kertaa kestävämpää kuin tavallinen hiilikuitu. ja 37% kevyempää. Niin joo, älkää kertoko tuosta kellekään, se materiaali on huippusalainen ja meillä vasta patentti haussa. Pintamateriaalina meillä oli käsin nypittyä jääkarhun kevätkarvaa. Se on aerodynaamisilta ominaisuuksiltaan ihan ylivoimaista, testattiin sitä Ferrarin ja Mercedes-Benzin tuulitunneleissa. Ihan varmuudenvuoksi molemmissa. Saattaa kuulostaa hassulta mutta miettikääpä miten sukkelasti jääkarhu vetää etelänapamantereella kovaan vastatuuleenkin. Niinpä.

No, me oltiin viime torstaina tossa Pappilanmäen etelärinteellä ajamassa rengastestejä Pirellin kanssa. Siinä Kymäläisen postilaatikon jälkeen on se tiukka mutka oikealle, tiedätte varmaan. Niin siinä hyppäsi pingviini keskelle tietä. Ja ihan puskista. No meidän kuski Jyrki ”jyrkkä” Alamäki väisti salamannopeasti mutta auto lensi kolme kertaa katon kautta ympäri metsään. Ja ihan palasiksi. Meidän Jyrkille ei käynyt hyvin, siltä meni 28 kylkiluuta poikki, paksusuoleen tuli mutka ja jalka meni rikki. Itseasiassa kaikki kolme.

Lääkäri sanoi että meidän Jyrki on vuodepotilaana ainakin neljä kuukautta. Meidän Jyrki haluaisi silti ihan älyttömän paljon ajamanaan. Joo, onhan se mystinen ja introvertti kaveri, vähän niinkuin Top Gearin Stig, mutta ihan älyttömän kova rattimies. Ja on se kova jätkä muutenkin, esimerkiksi tuli Taivalkosken hippo-hiihdoissa kuudenneksi vuonna 1986. Ilman suksia.

Niin että Jykän sairaalasängyllä sitten ollaan liikkeellä...

sketch

Äänet
flags washers washer
Ääni lisätty

Kiitos äänestämisestä!

Olet jo äänestänyt

Vain yksi ääni per tiimi sallittu